espa-banner
  /  Πολιτική Κρατήσεων

Πολιτική Κρατήσεων

Από τη στιγμή που επιλέξετε τις ημερομηνίες διαμονής, έχετε τη δυνατότητα της δωρεάν ακύρωσης  30 ημέρες πριν από την άφιξη σας  στο  Kyvo experience. Είναι απαραίτητη η κατάθεση προκαταβολής του 50% του συνολικού κόστους της διαμονής σας,  με την έναρξη της περιόδου των  30 ημερών  πριν από την άφιξη σας.

Το υπολειπόμενο 50% του κόστους διαμονής προορίζεται να καταβληθεί κατά την άφιξη και τη διαδικασία του check-in.

Προσοχή: Η Προκαταβολή ενέχει ρόλο επικύρωσης της κράτησης και χωρίς αυτή, η κράτηση θεωρείται ως μη γενόμενη.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο, αποφασίσετε να διακόψετε τη διαμονή σας πριν από την προκαθορισμένη ημερομηνία αναχώρησης, τότε καλείστε να πληρώσετε το σύνολο του κόστους της προγραμματισμένης διαμονής, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου.

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Πολιτική Ακυρώσεων

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησής σας 30 μέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης, η ακύρωση είναι δωρεάν. Σε περίπτωση ακύρωσης της διαμονής σας κατά τη διάρκεια των 30 ημερών πριν την άφιξή σας στο Kyvo Experience, θα χρεωθείτε με το 50% του συνολικού κόστους των ημερών της διαμονής σαs , το οποίο έχει ήδη καταβληθεί. Εάν για οποιονδήποτε λόγο, αποφασίσετε να διακόψετε τη διαμονή σας πριν από την προκαθορισμένη ημερομηνία αναχώρησης, τότε καλείστε να πληρώσετε το σύνολο του κόστους της προγραμματισμένης διαμονής, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου.

 

Πολιτική για καπνίζοντες:

Το κάπνισμα απαγορεύεται στα δωμάτια, τους διαδρόμους και όλους τους κλειστούς χώρους του καταλύματος. Ο καπνός ενεργοποιεί  το σύστημα πυρανίχνευσης .

 

Πολιτική χρήσης κουζίνας εντός των δωματίων:

Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για την ορθή χρήση της κουζίνας στα δωμάτιά τους.

Απαγορεύεται η προετοιμασία φαγητών που μπορεί να προκαλέσει έντονες μακροχρόνιες οσμές στο δωμάτιο.

(Απαγορεύεται το τηγάνισμα).

Το δωμάτιο θα πρέπει να αερίζεται κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας κάθε τύπου μαγειρέματος (παύση κλιματισμού και άνοιγμα παραθύρων).

Ο αποροφητήρας  πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για τον καθαρισμό και το πλύσιμο των χρησιμοποιημένων πιάτων.

Εάν δεν υπάρχει πρόθεση χρήσης της κουζίνας και προτιμάτε να μην υπάρχουν αιχμηρά αντικείμενα στο δωμάτιο, ενημερώστε μας και θα χαρούμε να τα αφαιρέσουμε από το δωμάτιο. Το κατάλυμα δεν θα φέρει καμία ευθύνη για ατυχήματα που ενδεχομένως προκληθούν από τη μη-εξουσιοδοτημένη χρήση συσκευών κουζίνας και ειδών/αξεσουάρ κουζίνας από ανηλίκους.

 

Πολιτική κατοικίδιων ζώων:

Δεν επιτρέπονται ζώα στα δωμάτια και στον εξωτερικό χώρο του καταλύματος, πάρα μόνο για σκύλο/οδηγό. Παρακαλείστε να ενημερώσετε κατά την κράτηση για την πρόθεσή σας να έρθετε με σκύλο-οδηγό στο κατάλυμα, ώστε να προετοιμαστούμε ανάλογα για την άφιξή του.

 

Παιδιά & επιπλέον άτομα:

Τα βρέφη και παιδιά ηλικίας μέχρι 4 ετών φιλοξενούνται δωρεάν σε βρεφική κούνια που τοποθετείται στο δωμάτιο, ή στο κρεβάτι των γονιών τους. Μέγιστος αριθμός ανά δωμάτιο είναι 1 βρεφική κούνια (παρκοκρέβατο). Παρακαλούμε να ζητήσετε παρκοκρέβατο στις “παρατηρήσεις” της online κράτησης στη σελίδα με τα στοιχεία πληρωμής ή σε email.

Η μέγιστη χωρητικότητα για βρεφικές κούνιες στα studio και στις μεζονέτες   είναι μία (1).

Οι βρεφικές κούνιες/παρκοκρέβατα παρέχονται κατόπιν αιτήματος και διαθεσιμότητας.

Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την άφιξή σας, για να διασφαλίσουμε ότι οι ρυθμίσεις υπνοδωματίου που επιθυμείτε, είναι διαθέσιμες.

 

Κανονισμοί Χρήσης Πισίνας
Όλα τα παιδιά μέχρι 12 ετών επιτρέπεται να χρησιμοποιούν την πισίνα μόνο με την επίβλεψη γονιού – κηδεμόνα.
Οι ώρες χρήση της πισίνας είναι από τις 9:00 π.μ. – 15:00 και 17:00-20:30 .
Το κατάλυμα δεν φέρει καμία ευθύνη για περιστατικά – ατυχήματα που οφείλονται στη μη επίβλεψη των παιδιών από γονιό – κηδεμόνα.

 

Πολιτική για τα παιδιά:
Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς/ κηδεμόνες ανά πάσα στιγμή κατά τη διαμονή τους στο κατάλυμα .
Οι γονείς/κηδεμόνες είναι υπεύθυνοι για τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων και ηλεκτρικών συσκευών στην κουζίνα του δωματίου. Θα χαρούμε να αφαιρέσουμε αιχμηρά αντικείμενα από το δωμάτιο και να αποκλείσουμε τη χρήση των συσκευών για την αποφυγή ατυχημάτων.
Το κατάλυμα δεν θα φέρει καμία ευθύνη για ατυχήματα που οφείλονται στη μη εξουσιοδοτημένη χρήση συσκευών και ειδών κουζίνας από ανηλίκους.

 

Ελάχιστες Απαιτήσεις Ηλικίας:
Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να είναι 18 ετών ή μεγαλύτεροι για να επιβεβαιώσουν τα δωμάτια. Έγκυρη ταυτότητα ή διαβατήριο πρέπει να παρουσιάζεται κατά τη στιγμή του check in για επαλήθευση ηλικίας.

 

Πολιτική πληρωμής του ξενοδοχείου:
Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής:
Master Card
Visa
Μετρητά (κατά την άφιξη/αναχώρηση)
Μεταφορά/Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

     Διακαιούχος Λογαριασμού: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΑΣΟΥ
     Αριθμός Λογαριασμού (Eurobank): GR0802603140000360201657616

PayPal

 

Εξόφληση του υπολοίπου των κρατήσεων που έχουν γίνει με προκαταβολή 25% γίνεται κατά την άφιξη (check-in)
Το τουριστικό κατάλυμα διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει την εγκυρότητα των πιστωτικών καρτών ανά πάσα στιγμή.
Σημειώστε ότι το «Kyvo experience» διατηρεί το δικαίωμα να κάνει προσθήκες και να τροποποιεί τις τρέχουσες πολιτικές ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Για να ενημερωθείτε σχετικά με την τρέχουσα πολιτική επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kyvo.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο